Urteoljer og urtesalver er enkle, naturlige, hjemmelagde produkter for mange forskjellige hverdagsproblemer. Tørr hud, små sår, insektsstikk, såre muskler, leddsmerter og velvære. Helt uten tilsetningsstoffer!

Du kan lage dine egne urtesalver ved hjelp av små knep og detaljer, som gir den mest kraftfulle og fargerike salven!

Hva om du kan lage urtesalver med trygghet? Ved hjelp av detaljer og triks som gjør produktene dine til de mest kraftfulle og fargerike! Med kun noen få, naturlige ingredienser.

Hva om du kunne designe urtesalver for spesifike behov? Såre muskler, hodepine, tørr hud eller smerte.

Bruke naturen til å hjelpe deg selv, noen i familien eller venner.

 

Kurset er dessverre stengt for denne gang. Sett deg gjerne på venteliste

Du lurer kanskje på.. 

Hvilke urter skal jeg bruke?

Bruke friske eller tørkede urter?

Skal de stå varmt eller kaldt?

Hvilken olje er best?

Hvordan oppbevare produktene?

Hvor lenge holder de seg?

Hvor lenge skal de stå?

Hvordan bruke oljene til egenpleie?

Etter kurset vil du:

 • ha lært om noen urter som er fine å trekke i olje
 • ha laget de mest kraftfulle naturlige urteoljer og -salver 
 • være stolt over urtesamlingen, på alle oljeflaskene og salvekrukkene du har stablet på hylla.
 • føle mestring over at du laget oljer og salver basert på naturlige råvarer
 • være komfortabel med å bruke urteoljer og salver
 • kunne designe en salve for et spesifikt behov
 • ha små gaver til venner og familie

 

 

Om meg

Jeg heter Bente og jeg bor på et lite småbruk i Gausdal. Her driver jeg med dyrking av urter, innsamling av ville vekster fra naturen og videreforedling som å tørke urtene, eller å legge dem på sprit eller olje slik at det blir trukket ut virkestoffer. Videre lager jeg teblandinger, tinktur, urteolje, salver og såper etc.

Interessen for urter ble vekket da jeg som 15 åring leste Sagaen om Isfolket og Livets Døtre. Da jeg senere kom over en urtebok der jeg var dagmamma som jeg smugleste i, var jeg solgt!

Etterhvert har det blitt mange urtebøker og kurs, og erfaring med å lage og bruke urter for hverdagsplager.

Og jeg vil gjerne at flere skal bruke denne fantastiske ressursen vi har i hverdagslivet

Jeg er for tiden under utdanning i urtemedisin via Skolen for biologisk medisin og The school of evolutionary herbalism.

Kurset "Lag kraftfulle urtesalver" inneholder:

 • 6 skriftlige moduler som tar deg fra A til Å, fra olje til salve

 • instruksjonsvideoer
 • Nedlastbare arbeidsark, skjemaer og tekstdokumenter

Ekstra:

 • Utskriftbare etiketter

 

Leksjoner er tilgjengelige på stasjonære, bærbare datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner. Les hvor som helst du har et internett- eller mobilsignal.

Tilgang til kurset

Du har tilgang til kurset i 6 mnd. Alle sidene kan lastes ned og skrives ut om du vil.

 

Dette er for deg som elsker å holde på med urter, og vil lage de mest fargerike, virkningsfulle og kraftfulle urtesalvene

 • bli trygg på at du lager gode produkter som du kan bruke for egenpleie, eller til familie og venner
 • lære knepene til å lage den mest kraftfulle johannesurtoljen eller den beste ringblomstsalven
 • redusere bruken av skadelige kjemikalier som finnes i helt vanlige hudpleieprodukter, og heller erstatte de med naturlig, hjemmelagde produkter

 

Kurset passer ikke for deg som vil ha en rask løsning på et problem og som egentlig ikke bryr deg om å jobbe med urter. Kurset er heller ikke om kosmetikk og hudpleie.

Hva stopper deg?

 

 • For vanskelig
 • Veldig usikker på å bruke urter

Jeg blir der sammen med deg steg for steg. Du kan spørre om alt du lurer på underveis.

 • Har ikke tid 

Du har tilgang på kurset i 6 mnd, og kan ta det i ditt eget tempo. 

 • Har ikke råd

Dette er et kurs som du kan ha nytte av resten av livet. Skriv ut leksjonene og legg dem i en perm som du kan komme tilbake til hvert år. 

Andre som har testet kurset:

 

Jeg syntes kurset har vært veldig bra! ryddig og informativt. Og informasjonen om både oljer og urter er veldig bra. Jeg har tatt noen kurs tidligere hvor vi lærte å lage både leppepomader, salver og kremer, men både opplegget og kompendiene har vært så rotete og dårlige at det har vært lite fristende å fortsette hjemme på egenhånd. Nå bare gleder meg til å lage flere urteoljer og sette i gang å lage salver osv. Du er jo så raus i delingene av kunnskapen din at det er en fryd. Veldig takknemlig for at jeg fant deg og at du inviterte meg med på kurs.

Inger Karen Walland 

 

Supert kurs, masse nytt å lære selv om jeg kan en god del fra før

Liv Kristin Johansen

 

Tusen takk for et flott og lærerikt kurs😘jeg har lært at man kan gjøre ting på forskjellige måter👍😊jeg har bare lagt urter i olje å latt det stå i 4-6 uker, å at jeg har nok brukt for lite urt i forhold til olje, disse oljene ble sterkere. å lærte hvordan greit å merke og notere, fikk flotte oppskrifter på ting og masse nyttig informasjon 👍😊Tusen takk for flott kurs. Klem fra Liv

Liv Lea Nystøl

 Irene Henriksen Aune

Jeg har gjennomført kurset Kraftfulle salver og er kjempefornøyd! Jeg er interessert i naturlige produkter og tok kurset for å lære mer om hvilke urter, oljer og metoder som kan brukes for å lage salver som virkelig virker. Kurset var logisk bygget opp i moduler, med fantastisk god, nedlastbar dokumentasjon og praktiske arbeidsark som gjør det lettere å jobbe systematisk. Jeg fikk økt kunnskap om egenskapene til de ulike urtene og oljene, og hvordan de kan kombineres for å designe salver til spesifikke formål. 

Jeg har laget oljeuttrekk og salver av de fleste urtene kurset tar for seg, og har nå mitt eget lille "husapotek". Til daglig bruker jeg kayennesalven med god effekt for vonde ledd på grunn av fingerartrose. Både kayennesalven og Johannesurtsalven er også veldig effektive på nervesmerter på grunn av en gammel nakkeskade. Grobladsalven tar knekken på herpesmunnsår, og ringblomstsalven er super på barnebarnets bleieutslett.

Har også gitt bort noen salver og fått gode tilbakemeldinger. 

Hvis du er interessert i å lære hvordan du kan bruke ressursene i naturens skattkammer til å lage gode salver som kan lindre mange plager, kan jeg på det sterkeste anbefale kurset til Bente Røysheim. Et av de beste online-kurs jeg har tatt.

Kristine Enger

Jeg har i kurset «Lær å lage kraftfulle urtesalver» blitt bedre kjent med ulike planteoljer og lært nye framgangsmåter for å lage urteoljer og salver. Ikke minst har jeg fått inspirasjon til å lage meg min egen lille urtehage med planter som jeg ikke kjente fra før og som jeg nå gleder meg til å utforske bruken av framover. Takk for et grundig og lærerikt kurs.

Kariann Orrebakken Vatnøy

Jeg meldte meg på kurset fordi jeg syns urter er interessant og ville lære mer om det og hvordan jeg kan sette sammen urteprodukter til eget behov. Jeg begynte å sanke litt urter i fjor men brukte kun til te, men kunne tenke meg å bruke urter på andre måter også. I kurset har jeg lært det og mye mer. Jeg har prøvd både kayenne og ingefær for muskelsmerter og stivhet og bruker nå kayenneolje og salve daglig, har veldig god effekt. Vil absolutt anbefale dette kurset

Hanne Fabricius

Alltid hatt interessen for urter og oljer. Dette kurset ga mye og nyttig informasjon.  Fine og informative videoer og arbeidsark. De ferdige produktene ble godt mottatt i og brukes daglig. Dette var utrolig moro og jeg kan anbefale dette kurset på det varmeste 🌱🤩😊 

Tove Granli

Likte kurset veldig godt. Imponerende mye fin info. Veldig godt forklart og enkelt å gjøre det du forklarer. Totalt sett: veldig fornøyd med kurs og innhold🤗😍  Er du interessert i urter, er dette kurset et "must have"! Utrolig lærerikt og lysten til å lære mere vokser, kunnskapen Bente sitter inne med, vil du gjerne ha litt av. Anbefales på det varmeste

Engangspris

kr 1290,-

-----------------

 • 6 moduler som tar deg fra A-Å, fra olje til salve
 • Instruksjonsvideoer
 • Nedlastbare arbeidsark, skjemaer og tekstdokumenter
 • Utskriftbare etiketter
 • Tilgang til kurset i 6 mnd
 • Tilgang til lukket Facebookgruppe
Venteliste

Utskriftbare etiketter

Etiketter som passer til små oljeflasker, salvebokser og leppepomader. Du kan laste dem ned og skrive ut selv.

Lukket Facebookgruppe hvor du blir kjent med andre herlige urtefolk som lager oljer og salver. Der kan du også få hjelp av meg og andre underveis.

Jobb direkte med urtene, se og opplev at de forvandles til nyttige oljer og salver!

Dypt helende remedier skaper respekt og tilhørighet med naturen, laget med dine egne hender.

Bygg vennskap med urtene.

Til personlig pleie. Til familie og venner, uten å skade naturen.

Venteliste